Humanoid robot

A robotika világa már egyáltalán nem olyan távoli a hétköznapi embereknek sem, mint néhány évvel ezelőtt. Például a humanoid robot segítségével bárki kipróbálhatja a legújabb fejlesztéseket, csak ő maga is el kell merüljön egy kicsit ebben a témában. Ahhoz, hogy a humanoid robot kezelése, vezérlése ne okozzon gondot, kell némi előismeret.

Azonban nem kell megijedni, mert nem az építés vagy a programozás rejtelmeit kell felfedni, hanem csak néhány alapdolgot és fogalmat megtanulni. Persze az is lehet, hogy ez a kis robot fog majd kedvet csinálni ahhoz, hogy a későbbiekben komolyabban is foglalkozzon ezzel a dologgal, vagy ezen a területen dolgozzon, ezt nem lehet előre megmondani.

Azonban, ha érdekli a téma, akkor a humanoid robot kipróbálása jó kiindulópontot jelent. A www.artmobil.hu oldalon többet is megtudhat a szerkezetről, illetve most meg is rendelheti, ha szeretné. Azt is tudnia kell, hogy a külön megvásárolható távirányítóval több humanoid robot is vezérelhető egyszerre, így ha már van egy otthon, akkor is újabb kalandoknak nézhet elébe.