HP M127 toner

A nyomtatás manapság már mindennapi dolog, ezért az arra megfelelő eszközök is egyre népszerűbbek, egyszóval nagyobb irántuk a kereslet. A HP M127 toner leginkább kisirodai használatra való, ahol szükséges a fénymásolás, szkennelés, illetve a faxolás.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy otthoni használatra egyáltalán ne lenne alkalmas. Vezeték nélküli, szóval bárhol és bármikor használhatja. Egyszerre képes több dolgot beszkennelni vagy fénymásolni. Számos előnye létezik, például egy perc alatt húsz oldalt tud kinyomtatni.

A telepítése egyszerű és gyors, emellett a használata is rendkívül szimpla. Mobilról is lehet vele nyomtatni. Az érintőképernyője tovább egyszerűsítheti az amúgy is könnyű kezelhetőségét. Az automatikus dokumentumadagolójának hála, egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi egyszerre több oldal beolvasását, valamint fénymásolását.

A HP M127 toner megrendelhető az internetes boltokban. Ezzel a házhoz szállítás is igénybe vehető, így Önnek csupán annyi a dolga, hogy várja a csomagot.