Jó minőségű patkányfogó
Jó minőségű patkányfogó

Egy kertes háznál az év minden szakaszában vannak különböző rovarok, rágcsálók, amelyek megkeserítik az emberek életét. Már egy „ártatlan” egér is képes hatalmas felfordulást okozni, de akkor még a baromfiudvarban vagy a disznóólban megjelenő patkányokról nem is beszéltünk. Ezek ellen hatásos lehet egy jó minőségű patkányfogó, amivel el tudjuk kapni a nem kívánt „vendéget”.

A www.kartevoelriasztas.hu áruház gazdag választékban kínál különböző csapdákat, mérgeket, illetve riasztókat. Érdemes megtekinteni a termékeket, hiszen biztosan megtalálja mindenki a számára tökéletes eszközt ahhoz, hogy elkapja a rágcsálót.

Tudjuk ajánlani a patkányfogó drótkalitkát, ami egy klasszikus tervezésű és működésű élve-fogó drótcsapda. A termék tartós, masszív kivitelezésű, elsősorban azok számára ajánlott, akik a tradicionális rágcsáló elfogást akarják véghezvinni. A csalit el kell helyezni a kalitka közepén, a patkány pedig a nyíláson keresztül bemászik, ám a csapda kialakítása miatt már nincs visszaút, mert elkapta!