harisnya

A hölgyek előszeretettel viselik, hiszen eleganciát sugall. A harisnya kihangsúlyozza a lábakat. Az alapanyaga a nylon, amit poliamid, lycra és elasztán szálakkal kombinálnak annak érdekében, hogy rugalmasabb és kényelmesebb legyen. A méretválaszték is óriási, így mindenki megtalálhatja a testalkatához passzoló darabot.

A kiegészítő olyan részeket tartalmaz, mint a lábfej, az orrhegy, a sarok, a szár és a szegély. A nyári hónapokra a vékonyabb, a téli időszakra pedig a vastagabb darabok ajánlottak. A harisnya beszerzésekor erre különösen nagy figyelmet kell fordítani. Minden termék címkéjén fel van tüntetve a DEN kifejezés, amivel a vastagságot jelölik. Minél nagyobb ez a szám, annál melegebb a kellék. Ha azt szeretné, hogy teljesen észrevehetetlen legyen, akkor a 20 DEN lesz az ideális.

Napjainkban elérhető az alakformáló változat, a hölgyek nagy örömére. Az efféle harisnya a problémás területeket, mint a derekat és a csípőt karcsúsítja, miközben kiemeli az előnyös részeket. Bármilyen ruha alá felvehető, így minden alkalommal jól fog kinézni.