a halobaktériumok bőrerősítő hatása

Szeretnénk bemutatni egy sokoldalú összetevőt, ami klinikailag bizonyított, kiemelkedő megújító és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Véleményünk szerint, méltánytalanul nagyon ritkán említik. A Halobaktériumok bőrerősítő hatása nem új felfedezés.

Ezek a szerves vegyületek képesek túlélni a legszélsőségesebb körülményeket is. Az eddig felfedezett jó tulajdonságok és a lehetséges alkalmazási területei közül, a bőr normál működésének védelmében és megőrzésében betöltött szerepük minden bizonnyal a legjobbak közé tartozik. A Halobaktériumok bőrerősítő hatása azonban nagy valószínűséggel még nincs teljesen kiaknázva. Az alkalmazásuk legkiemelkedőbb előnyei az UVA-sugárzás okozta bőrkárosodás csökkentésében, a károsodott bőrfunkciók helyreállításában és az atópiás bőrbetegségek tüneteinek enyhítésében látható.

A Halobaktériumok bőrerősítő hatása általános regenerációs lökést ad a bőrnek és növeli annak ellenálló képességét a külső stresszhatásokkal szemben, amelyeknek folyamatosan ki van téve.