Hair transplant

A legtöbben azt szeretnék, hogy fényes és dús hajuk legyen. Sajnos, van, akinek ez nem adatott meg, ami igazán zavaró lehet. A hair transplant reményt nyújt mindenkinek, tehát mindenképpen érdemes kipróbálni.

A konzultáción kiderülhet, hogy mennyire súlyos a probléma. Az orvosok meg fogják mondani, hogy hány órába telik a hajszálak gondos átültetése. Egyúttal az is kiderülhet, hogy mekkora összeget kell kifizetni a szolgáltatásért. Többféle csomag áll a páciensek rendelkezésére.

A hair transplant általában gyorsan elvégezhető, tehát elég rá csupán egyetlen napot szánni. Mivel érzéstelenítés mellett történik, egyáltalán nem fájdalmas. Arra kell számítani, hogy a beültetett hajszálak 80%-a lesz életképes. A garancia lehetőséget biztosít a pótlásra. A fejbőrön nem lesz látható egyetlen nyom sem.

A hair transplant után gyorsan végbe szokott menni a gyógyulás. Nem szükséges a klinikán aludni, hanem egy kísérő segítségével haza lehet menni a lábadozás érdekében. Másnap már akár a munkavégzésre is lehetőség nyílik.