Gyerek bicikli 12

A nevesebb kerékpárgyártók a legkisebbekről sem feledkeznek meg, ezért a kerékpár kereskedésekben kaphatóak azok a masinák is, amelyekkel az ovisok is megtanulhatják, hogy miről is szól a tekerés.

A két és négy éves kor közötti csöppségek számára ajánlott gyerek bicikli 12 fajta rendelkezik azokkal a tartozékokkal és megoldásokkal, amik még könnyebbé teszik az elején igen nehézkes tanulási folyamatot. Ezzel a gyerkőc már a kezdetektől tanulja, hogyan kell hajtani és fékezni.

A gyerek bicikli 12 colos kerekű fajtája minden esetben kontra fékkel és teljesen zárt láncvédővel rendelkezik, amelyek egyöntetűen biztonsági megoldások. Ha a gyermek fékezni akar, reflexszerűen hátrafelé fog tekerni. Nyilván ez a kerékpár első fékkel is rendelkezik, amit be lehet állítani a kis tulaj kezére, hogy mindig kényelmesen elérje azt.

Egyértelmű, hogy a gyerek bicikli 12 nyerge és kormánya is állítható annak érdekében, hogy a tekerés a lehető legkényelmesebb legyen. A gyerek bicikli 12 pótkerékkel is bír, amivel a szülő szeme fénye egyszerűbben elsajátíthatja a bringázást.