gyémántfestés

Biztosan sokan hallottak már erről a kreatív hobbiról. A gyémántfestés kitűnő közös családi program. Leköti a figyelmet, így az agy csak egyetlen feladatra koncentrál. Sikerélményt, önbizalmat ad és serkenti a pozitív gondolkodást. A keresztmetszetes minta kiváló minőségi olajvászonra van nyomtatva, ami víz, illetve nedvességálló. Az apró színes kövekkel kirakott motívum bekeretezve a falra is felakasztható, így amikor a vendégek betoppannak, akkor azonnal észre fogják venni az Ön műalkotását.

Vacsora közben elmesélheti a barátainak, hogy milyen remek élményekkel gazdagodott a gyémántfestés közben. A folyamat nagyon hasonlít a számok szerinti festéshez, azonban ecset és festék helyet egy szimbólumokkal ellátott ragasztós felületet tölt meg apró műanyag kövekkel. Az online boltok széles termékkínálatában rengeteg kép közül válogathat. A biztonság érdekében a 3 év alatti gyerekek kezébe ne kerüljön, nehogy csemegének tekintsék a gyöngyöket! A gyémántfestés technikáját 6-7 éves kor felett javasolt kipróbálni.

A termék különböző méretekben szerezhető be a hagyományos, valamint az online üzletekből. A gyémántszemes kirakó cicás típusa leginkább gyermekeknek ajánlott, hiszen nagyon sok lurkó kedveli az állatkákat. Ez nem azt jelenti, hogy a felnőttek ne lelnék örömüket benne. Kerettel együtt is megrendelhető. Ha megvásárolja, akkor biztos lehet abban, hogy nem fogja megbánni! A tevékenység során kiélheti a kreatív hajlamait.

Az alkotás türelemre és precizitásra fogja sarkallni. Nagyon jó időtöltés, amivel enyhítheti a stresszt és a szorongást. A gyémántszemes kirakó cicás változatai rendkívül népszerűek. Nem bonyolult a rakás technikája, így rövid időn belül elsajátítható. A kép meg van számozva, ezért a kövek pontos felhelyezése nem jelent nagy kihívást. Az alap öntapadós, amit egy celofán véd a szennyeződésektől. A csomagban megtalálja a tároló tálcát és a speciális ceruzát, a kövek mellett. A gyémántszemes kirakó cicás variációi mérettől függően néhány ezer forintért megvásárolhatóak.