Minőség elfogadható áron

Vannak olyan dolgok, amelyeknek a vásárlásakor nem érdemes túlzottan spórolni és a gyengébb minőségűt választani, mert hosszútávon ráfizetünk. A Grundfos név minden esetben a garanciát jelent arra, hogy az ilyen márkájú termékek sokáig fognak hibátlanul működni.

Ha keringető szivattyúra van szükségünk, remek választás a Grundfos Alpha2 25-60, ami főleg fűtési illetve használati meleg víz rendszereknél alkalmazható. Számtalan előnye közé tartozik, hogy állandó és szabályozott fordulatszámmal működik, egyszerű a beépítése és beállítása, ráadásul beépített hővédelemmel rendelkezik. Autoadapt funkciójának köszönhetően, a szivattyúszabályozás mindig illeszkedik a rendszerhez. Automatikus éjszakai üzemmód is választható, ezáltal nem lesz magas az energiafogyasztása. LED kijelzőjén folyamatosan követni lehet, hogy éppen mekkora az energiafelhasználása.

Ha az Grundfos Alpha2 25-60 keringető szivattyút választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a pénzünkért kiváló minőséget kapunk, amit a gyártó által vállalt 5 év garancia is jelez.