Gazdagság

Az online könyvesbolt most magyar nyelven is az érdeklődők elé tárja a New York Times nagysikerű szerzőjét, Lisa Nichols-t. A szerző végigvezeti az olvasókat a testi és lelki gazdagság elérésének útján, aminek során olyan lépéseket mutat be, amelyek mindenki számára elérhetőek.

Az önértékelés, tudatosság, akarat, sőt, a pénzügy is mind olyan téma, amit átölel ez a könyv. A szerzőről tudni kell, hogy 20 éve még segélyeken élt és folyton egyik munkahelyről a másikba menekült.

Azonban, az erős elhatározásának köszönhetően, búcsút intett a negatív, önpusztító gondolatoknak és úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét. A könyvében megosztja a titkait az olvasókkal, hiszen ilyen változásokra mindenki képes. Akinek nincs motivációja hozzá, annak a könyv nagy segítséget jelent majd.

A gazdagság nemcsak a fizikai javakban nyilvánul meg, hanem a lelki világunkban is. Mindenki szeretné pozitív irányba vezetni az életét és ez a könyv pontosan ebben segít majd az olvasóknak. Rendelje meg akár ajándékba is valakinek, akinek szüksége van rá!