fürdősók

Érdemes néhány csomaggal vásárolni ezekből a termékekből és amikor pancsolásra kerül sor, akkor a vízbe szórni. A fürdősók otthoni körülmények között is igazi wellness élményt nyújtanak. A beszerzéskor mindenképpen vegye figyelembe a minőséget, ha teheti, akkor a természetes összetevőket tartalmazó változatokat válassza!

Puhábbá, selymesebbé varázsolják a bőrt, sőt, az egész szervezetre pozitívan hatnak. Néhány variációnak gyulladáscsökkentő hatása is van. Ezen kívül mozgásszervi, nőgyógyászati, valamint urológiai problémákra is megoldást nyújthatnak. A fürdősók rendszeres használatával ellazíthatja a megfáradt izmokat és javíthatja a vérkeringést. Lábáztatáshoz is remek megoldásnak bizonyulhatnak.

A természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények megszüntetik a lábzsibbadást és az elnehezült, sajgó végtagok kezelésében eredményesek. Lábfürdőhöz 2-3, fürdéshez pedig 3-4 evőkanállal javasolt használni. A fürdősók különböző kiszerelésben szerezhetőek be a hagyományos üzletekből, valamint a webáruházakból.