fogyasztásmérés

A hatékony energiafelhasználás eléréséhez innovatív eszközökre van szükség. A fogyasztásmérés által lekövetheti, hogy a berendezések optimálisan működnek. A szakáruházakban erre a célra könnyedén talál megfelelő készüléket. A műszert a gyártók és a tervezők úgy alkották meg, hogy dekoratív legyen, a hasznossága mellett.

Javasolt a lakás olyan részén elhelyezni, ahol több berendezés van csatlakoztatva. A villanyóráról hiába olvasgatja az értékeket, hiszen abból nem derül ki, hogy a háztartásban mi fogyasztja a legtöbbet. A fogyasztásmérés fényt derít arra, hogy mit kell lecserélnie. A beszereléséhez nincs szükség szakembere, mert a működése nagyon egyszerű.

A vizsgálni kívánt készülék és a konnektor közé kell csatlakoztatni, utána teszi is a dolgát. Hosszabbító használatával lehetősége nyílik több értéket mérni egyszerre. Egészen alacsony szintet, akár 0,1 W terhelést is képes mérni. A fogyasztásmérés segítségével pénzt takaríthat meg a későbbiekben. Ha még nem tette meg, akkor szerezze be mihamarabb!