fischer dübel

Az épületgépészetben és a ház körül elvégzendő teendőkben számos korszerű berendezés és kellék áll a kivitelezők és a munkavégzők rendelkezésére. Az egyik ilyen, apró, de igen hasznos apróbb árucikk a Fischer dübel, ami az epitsrank.hu webáruházban sokféle kivitelben áll a leendő felhasználók rendelkezésére.

Az egyik, leginkább széles körben alkalmazható típus az univerzális Fischer dübel UX 5×30 jelzéssel ellátott, ami gyakorlatilag mindenféle építőanyagba alkalmazható, mégpedig gyorsan és egyszerűen, természetesen a megfelelő szerelőszerszámokkal.

A működési elve is univerzális, ugyanis tömör építőanyagban terpeszt, az üregesekben pedig csomóképződés módon viselkedik.

Az ezt a terméket előállító cég kínálatában megtalálható még több speciális elem is, mint amilyen többek között a kimondottan gipszkartonhoz tervezett Fischer dübel változat is, ami a formazárásnak köszönhetően igen nagy terhelhetőséggel bír, továbbá kevesebb hely szükséges az építőlap mögött, a rövidebb rögzítési hossznak hála.