A festék minősége fontos szempont
A festék minősége fontos szempont

A falak színe nagy szerepet játszik az otthonunk saját ízlésünkre való alakításában. Azonban, ha tartós és valóban látványos eredményt szeretnénk, akkor nem elég a figyelmünket a festék színének kiválasztására leszűkíteni, hanem fontos az is, hogy a minőségre is hangsúlyt fektessünk.

Ha nem megfelelő minőségű a festék, akkor az hamar megkophat, lepattoghat, lehet nem fog megfelelően takarni vagy a színe nem lesz olyan, amilyenre a csomagolás ígérte szerint számítanánk.

A magas színvonalat képviselő festék lehet drágább árral jár, de ha figyelembe vesszük a tartósságukat, hogy maximum két réteggel tökéletesen fednek, akkor valójában nem fog többe kerülni, mintha egy olcsóbb termékből kellene 4-5 réteget felvinni és pár hónap múlva megismételni, mert már lehámlott a falról.

Ha szeretnénk még jobb tapadási felületet biztosítani és a festés tartósságát meghosszabbítani, akkor ajánlott az alapozó festék használata is, amit a festék kíséretében már webáruházból is beszerezhetünk. Látogasson el a festekpalota.hu oldalra és válogasson a legjobb termékek közül!