Fekvenyomó pad, az izmos felsőtestért
Fekvenyomó pad, az izmos felsőtestért

Mindenki izmos felsőtestet és feszülő izmokat szeretne magának, azonban ezért keményen meg kell dolgozni. Egy kiváló fekvenyomó pad segíthet nekünk ebben. A súlyzókkal való edzés kiválóan erősítheti a felsőtest fontosabb izomcsoportjait.

Megdolgoztathatóak a kar és váll izmai mellett a hát- és a hasizmok is. Azonban hogy a súlyzókkal megfelelő módon tudjunk dolgozni, szükség van egy fekvenyomó pad jelenlétére, hiszen csak azon tudunk kényelmesen elhelyezkedni a gyakorlathoz.

Ez ugyanis nem csak támasztékul szolgál, hanem különböző speciális gyakorlatokat is végezhetünk a segítségével. Ezek a legtöbb esetben rendelkeznek tárogató karokkal is, melyeknek a mellizom fejlesztésében van hatalmas szerepük.

Ugyanakkor a láb és a fenék izmainak formálására is van mód, hiszen a jó fekvenyomó pad tartozékai ezt is lehetővé teszik. Ha Ön is szeretné megerősíteni a felsőtestét, mindenképpen szerezzen be egy ilyen sporteszközt. Ezen ugyanis kiválóan edzhet, és a testének szinte az összes izmát megmozgathatja.