dulux konyhabútorfesték

A konyhában található bútorok, a használat során időnként megrongálódhatnak vagy kifakul a színük, de ezen a problémán könnyen lehet segíteni. A festekarena.hu webáruház termékkínálatában számos minőségi Dulux konyhabútorfesték található. A kategória festékei kettő az egyben jelleggel bírnak, ugyanis alapozók és fedőfestékek is egyben, úgyhogy nincs szükség előzetes alapozásra.

A Dulux konyabútorfesték közvetlenül felvihető festetlen és festett felületekre, de laminált bútorlapokra, lakkozott fafelületekre, kemény PVC-re, MDF panelekre is.A felvitel előtt, a kezelendő felület zsírtalanítást és adott esetben csiszolást is igényel, a megfelelő végeredmény elérése érdekében. A festéket nem szükséges hígítani, a felbontást követően azonnal használható.

A leginkább sima és egyenletes felület elérése érdekében, ajánlott puha, mesterséges sörtéjű ecset vagy henger alkalmazása. A Dulux konyhabútorfesték esetében 2 rétegben javasolt a festés, de egyes esetekben szükség lehet a harmadik réteg felvitelére is.