Dewalt sarokcsiszoló

Itt az ideje, hogy lecserélje a régi megkopott kaput, hogy az udvar és háza újra esztétikus látványt nyújtson? Nem fontos szakemberhez fordulnia, csak szerezze be a szükséges alapanyagokat, vásároljon egy Dewalt sarokcsiszoló gépet és máris nekifoghat a munkálatoknak! A szerszám használatát tekintve több funkcióval is rendelkezik.

A vasszerkezet méretre vágásában is kitűnő partner a sarokcsiszoló, míg a faanyag felületének a simaságát szintén elérhetjük vele. A Dewalt sarokcsiszolóba beszerelt porkilökő rendszer megvédi a gépet a szálló részecskéktől, ezzel meghosszabbítva annak élettartamát.

Ez a szerszámgép, rezgéscsillapított oldalfogantyúval van ellátva, amit három pozícióba rögzíthetünk, hogy munkavégzés közben mindig a megfelelő szögbe tarthassuk, ezáltal garantálva a kiegyensúlyozottságot és a precíz végcélt. Előnyeinek a táborát erősítik a szerszám nélkül is könnyedén leszerelhető burkolat és a porvédett csapágyak is. Legyen szó vágásról vagy csiszolásról, mindenben minőséget nyújt a Dewalt sarokcsiszoló.