Chia mag vásárlás

Az utóbbi években sorra tűnnek fel a különböző szuperélelmiszerként emlegetett ételek és alapanyagok. A chia mag vásárlás is jelentősen megnőtt az elmúlt néhány évben, hiszen az azték zsályaként is ismert növény a szuperélelmiszerek közé tartozik.

A magok rengeteg értékes tápanyagot tartalmaznak, ezért az egészséges élet hívei előszeretettel fogyasztják. Semleges íze miatt, bármilyen ételhez hozzáadható. Nedvesség hatására a magok megduzzadnak, így fokozzák a telitettség érzését.

Fogyókúrázók számára is ideális, hiszen a kalóriatartalma alacsony. Rostokban és ásványi anyagokban gazdag a chia mag, így fokozza a tápanyagok felszívódását és pótolja a kiürült elemeket. A chia mag vásárlás manapság már nem lehetetlen feladat, hiszen minden nagyobb élelmiszer áruház polcain megtalálhatjuk ezt a terméket és az ára is igen kedvező.

Levesekbe, főzelékekbe vagy joghurtba keverve is fogyasztható, de adhatjuk a müzlihez is chia magot és sütemények készítéséhez szintén használhatjuk, mert az egész család örömmel fogja fogyasztani.