Carcassonne társasjáték

Játszani jó! Ezt bizony nemcsak a gyermekek, de a felnőttek nagy része is így érzi. Elég csak a számtalan videojátékra gondolni, amelyek bizony nem a csöppségeket, hanem a jóval idősebbeket célozzák meg.

Azoknak viszont, akik nem kedvelik sem a PC, sem a konzol játékokat, a klasszikus Carcassonne társasjáték lehet a felhőtlen kikapcsolódás kulcsa. Mit takar ez a fantasztikus, felnőtteknek készült Carcassonne társasjáték? A nevéből következtethetünk a dél-franciaországi városra és arra a harcra, ami ezen a helyen dúlt a középkori eretnekek és a hit védelmezői között.

A játékosoknak pontosan ezt a csatát és a helyszínt kell feleleveníteniük, többek között a ma is lenyűgöző képet nyújtó erődítményrendszer felépítésével.

A Carcassonne társasjáték remek módja a szórakozásnak, amiben az egész család részt vehet egy-egy fárasztó és hosszú nap után. Természetesen a csomagban megtalálhatja a játék részletes leírását, a szabályokat, illetve tippeket is, így némi gyakorlással könnyen megnyerheti majd az összes kört!