Kifinomult ruhák

Ön tudja-e melyek a legismertebb lakodalmi ruhatervezők? Az esküvői ruhák Ronald Joyce márkával ellátott modelljeit már régóta népszerűsítik a menyasszonyok a világ minden tájáról. Minden ismert márka büszkélkedhet egy saját ötletes tervezővel, így az esküvői ruhák vezető gyártója, a Ronald Joyce Veni Infantino személyében jegyzi a legjobb alkotóját.

A tervező darabjainak sajátossága a modellek és stílusok széles skálájának elérhetősége, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen menyasszonynak megfelelő modellt alkosson.

A kollekciókban nemcsak a hagyományos fehér, hanem a színes esküvői ruhák is megtalálhatóak, amelyeket különböző gyönyörű mintázatok díszítenek. A márkanév szülőhelye Nagy-Britannia, ezért minden modellen fellelhető a jellegzetes brit stílus, ami teljes mértékben megengedi magának a tervezési újdonságokkal való kísérletezést.

A Ronald Joyce márka 1950-ben született. A társaság a korai időktől kezdve, különböző kristályokat és gyöngyöket használ a ruhák díszítéséhez. Másik gyakran használt funkciója a finomított kialakítású csipke.