Beltéri falfestékek

Mikor egy új helyre költözünk, az első benyomást a falak színe kelti bennünk, ami vagy kellemes érzéseket teremt vagy idegenkedéssel tölt el. A beltéri falfestékek képesek egyből megkedveltetni velünk, az amúgy nem túl szimpatikus felépítésű lakásokat is.

Természetesen nem csupán a festés határozza meg a helység hangulatát, hanem a kiegészítőként alkalmazott bútorok és más kellékek is, amelyek ha nincsenek harmóniában, tönkre tehetik a kellemes színezetű falak hatását.

Ha nem találjuk meg a számunkra tökéletes színt, az üzletekben felsorakoztatott széles kínálatban, akkor könnyedén ötvözhetünk két beltéri falfestéket egymással, a megfelelő színhatás eléréséért. Ha ez megvan, akkor jön az a mozzanat, hogy megtaláljuk a falakhoz legjobban illő berendezést és díszítő elemeket, amelyek az otthon szerető érzését keltik bensőnkben.

Egy adott árnyalathoz több stílusú kiegészítő illhet, ezért nem vagyunk olyanra kötelezve, ami nem megy a személyiségünkkel, nyugodtan válogathatunk. A beltéri falfesték adja az alapot, a többi már csak részletkérdés.