Autófólia árak

Ki ne szeretné kedvenc autóját még szebbé, egyedibbé varázsolni?! Az egyik legegyszerűbb módja autónk stílusossá tételének, ha bevonatjuk speciális autófóliával, ami egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Azonban nem mindegy, hogy ezt hol és mennyiért tesszük. Jelenleg Magyarországon az autófólia árak egységesen alakulnak, kevés a konkurencia és a szakember, ezért nincs szükség a piac szegmentálására, mindenhol egységes árfekvést alkalmaznak.

Tehát, ha szeretnénk autónk karosszériáját fóliával burkolni, akkor az autófólia árak 200 ezer és 450 ezer Forint között mozognak, természetesen a felhasznált fólia minőségétől és a burkolni kívánt terület nagyságától függően.

A karbon fólia esetében számít a szálirány is, a textúrából kifolyólag, ezért a nagyobb hulló fólia aránya nem olyan gazdaságos, tehát drágább. Az autófólia árak tehát meghatározzák a jó szakember kilétét is. Érdemes tehát olyen szervizhez fordulni, ahol a színvonal magáért beszél, mert a gyenge minőség hamar megbosszulja önmagát.