Velencei Regatta

Velence önmagában is elragadó és szinte hihetetlen látványt nyújt. Hát még akkor, amikor megtelik díszes gondolákkal a Velencei Regatta helyszíne. A nagyméretű gondolákon egyforma, korhű öltözékben állnak a gondolások, akik már régen erre a pillanatra vártak. A Velencei Regatta ugyanis egy verseny.

Természetesen hozzátartozik ehhez a csodás látvány és a parádé is, de maga a verseny is. Sok turista csak azért utazik Velencébe ebben az időszakban, hogy mindezt megtekinthesse. Ez lényegében 1 napos ünnepség, de a fokozódó hangulat már az azt megelőző napokon is érezhető.

Mindenki arra készül, hogy a saját gondolája legyen a lehető legszebb és a legénység is harmonizáljon vele. A versenyre való felkészülés azonban egy-két napnál többet vesz igénybe. Ez meglátszik a végeredményen és a kiugróan teljesítő csapatokon is. Aki azért választja a Velencei Regatta időpontját az odautazáshoz, hogy kikapcsolódjon és jól érezze magát, az esti szórakozási lehetőségeket pedig semmiképpen ne maradjon ki! Kitűnő lehetőség ez a velenceiekkel való keveredésre.