Ovis ágynemű

Gyermekeink jóléte és kényelme mindennél fontosabb számunkra és ezt nemcsak otthon teremtjük meg nekik, hanem például az óvodában is.

Nem mindegy az sem, hogy milyen ágyneműben pihennek a kicsik az intézményben, hiszen a délutáni alvás ott történik. Varázslatosan szép ovis ágynemű garnitúrák vásárolhatóak meg a diszparna.com webáruházból, amelyek 100% pamutból készülnek. A minőségük első osztályú, kifogástalan, a bőrbarát pamutban biztosan nem fognak a csöppségek izzadni. Kedvenc mesefiguráikkal vannak díszítve ezek az ágyneműk, a pihenés pedig sokkal kellemesebb lesz, ha szeretett hősük vigyázza az álmaikat.

Jégvarázs; Mancs őrjárat; Maja, a méhecske; Sam, a tűzoltó csak néhány kedves mesefigura, amit a gyerekek nagyon szeretnek. Az ovis ágynemű mindegyike meséből ismert figurákkal díszített, úgyhogy kislányoknak, kisfiúknak egyaránt könnyen lehet közülük választani. Ezért a vásárlás érdekében tanácsoljuk, hogy ide látogasson el! Az ovis ágynemű könnyen megrendelhető a webáruházból, használja ki a lehetőséget!