ülésmagasító

A gyermek biztonsága minden szülőnek a legfontosabb kell legyen. A lehető legjobb biztonság elérése nemcsak a lakásban, az udvaron elengedhetetlen, hanem az autós utazások közben is. Az autós gyerekülés, majd az ülésmagasító használatát a törvény is előírja bizonyos korig és magasságig, így érdemes ezek biztosítására odafigyelni.

Ezekben a gyermek ugyanis a kisebb koccanásokat, de olykor még a nagyobb baleseteket is jó eséllyel sérülésmentesen vagy kisebb sérülésekkel megússza. Az ülésmagasító azonban nemcsak a biztonság miatt igen praktikus. A benne utazó gyermeket ez nem mindennapi kilátással örvendezteti meg, ráadásul a jó minőségű változatok maximális kényelmet nyújtanak.

A Chipolino ülésmagasító ergonomikus, tágas kialakítású, így még a hosszabb utak sem okoznak kellemetlenséget a használójuknak. A termék a legszigorúbb szabványok szerint készült, 12 éves korig használható. Az ülésmagasító huzata egyszerűen levehető, 30° fokon mosható, a levehető pohártartója pedig praktikus segítség, hogy a gyermek itala mindig kéznél legyen.