kajakszállító kocsi

A vízi járműveket nem a legegyszerűbb a szárazföldön mozgatni. Egy kajakszállító kocsi sokkal könnyebbé teszi a vizes sportok szerelmeseinek az életet, amikor a járművet vízről-vízre kell szállítani. A piacon számos változatuk kapható, de nem mindegyik alkalmas az összes kajakhoz.

Számos design létezik és egyesek jobban illenek egy bizonyos típusú vízi járműhöz. Mások pedig gyenge fémekből készülhetnek és minőségtelen a konstrukciójuk, így nem igazán alkalmasak a feladatuk elvégzésére. Ilyen kajakszállító kocsikat a vásárlók nem találnak az online üzletünkben. Ezek az olcsóbb változatok általában pneumatikus kerekekkel rendelkeznek, amelyek hajlamosak a kilyukadásra.

Nem kell sokkal többet fizetnie és jelentősen erősebb fémvázas kocsit kaphat a különböző kivitelű járművekhez olyan szúrásbiztos és tömör kerekekkel, amelyek nem hagyják majd cserben. A webshopunkban bemutatott kajakszállító kocsik nagyon erősek és robusztus felépítésűek, amelyek a kajakok és kenuk egész sorához alkalmasak. Válassza ki Ön is a megfelelő modellt és tegye könnyebbé az életét!