hajdúsítás nőknek

A természetes álomfrizurát minden ügyfélnek egyedileg megtervezve érjük el. A hajdúsítás nőknek olyan lehetőséget kínál, aminek során a hölgyek maguk döntik el, hogy milyen hajsűrűséget, elrendezést, színt vagy hosszúságot szeretnének. A hagyományos parókák esetében nincsenek ilyen alternatívák és a ügyfelek csak előre meghatározott szabványok közül választhatnak.

Sokan nem állnak készen arra, hogy póthajat viseljenek. De szembe kell nézniük azzal, hogy a szörnyű levegő és az életmód, amiben nincs időnk magunkra, nagyon gyorsan megviseli a hajunk egészségét. Ezért van az, hogy mind a férfiak, mind a nők gyorsabban kopaszodnak, mint valaha. Pont ez az, amiben a hajdúsítás nőknek segíthet.

A módszert arra használjuk, hogy kitöltsük a például az immunológiai betegségek által okozott hiányosságokat vagy megvastagítsuk a hajat anélkül, hogy elnehezítenék. Az ehhez használatos eszközök különböző formákban, elrendezésekben, színekben és hosszúságokban kaphatóak, hogy a hajdúsítás nőknek természetes frizura látszatát keltse.