minőségi haj- és szakállvágás

A szolgáltató iparnak nincs könnyű dolga, főként a jelenlegi időkben. Az aktuális járványhelyzetet leszámítva, inkább a megannyi konkurenciával kell komolyan szembeszállni, akik igyekeznek ügyes trükkökkel elcsábítani a vendégeket. Kialakítani a klientúrát nagyon komoly feladat, ezért érdemes erre elegendő időt és energiát szánni. Szívesen visszatér oda az ember, ahol a minőségi haj- és szakállvágás mellett még sört is ihat. Máris képben vagyunk!

A megjelenés fontos a mai világban ezért sokan döntenek úgy, hogy a haj- és szakállkoronájukat nem bízzák rá akárkire. Tény, hogy az egyszerűbb frizura odahaza is elkészíthető, egy jó hajnyíró gép segítségével, de ez gyakran nem elég. Amennyiben azt szeretnéd, hogy komolyan elbánjanak a séróddal, akkor irány a G-cutz Barber Shop! Itt kiváló kiszolgálást kapsz és sajátos hangulat fogad. Maga a szalon az 1920-as évek Amerikáját idézi. Gengszterképek, fegyverek lógnak a falról, de a bútorok sem mindennapiak.

Mindenképpen megéri ellátogatni és kitapasztalni az egyedi miliőt. A profi barberek megvendégelnek amellett, hogy stílusos frizurát varázsolnak. Választhatsz egy italt az igényedhez mérten, ajándékba, a szolgáltatás igénybevételéért. Érdemes tudni, hogy az első olyan fodrászszalonról van szó Magyarországon, amelyik a 220 éves Jim Beam partnere. Ennek megfelelően többféle ízben áll rendelkezésre a minőségi ital. A sofőröknek ez elég rossz hír, de őket egy hideg tea, Cola, ásványvíz vagy üdítő várja.

Pontosan mikor éri meg betoppanni a szalonba? Semmit sem kell a véletlenre bíznod, hiszen már online előre időpontot lehet foglalni. A gcutzbarbershop.hu oldalon elvégezheted ezt a folyamatot. Kiválaszthatod a számodra szimpatikus fodrászt Geri, Domó, G, Laca vagy Dave személyében. Mindegyikük kellő szakmai gyakorlattal rendelkezik, így ugyanazt a profi kiszolgálást fogod kapni. Az oldalon részletes információt szerezhetsz az árakról és jó néhány frizura közül válogathatsz, hogy már alapból egy pontos elképzeléssel toppanj be. Viszont, ha nincs konkrét ötleted, akkor bátran ránk bízhatod magad!