szélvédőmosó folyadék

Nagyon sok szennyeződés megmaradhat az autó szélvédőjén, amiket feltétlenül el kell távolítani, mert zavarhatnak bennünket a kilátásban. Vannak általános és speciális követelmények a szélvédőmosó folyadék kapcsán, mint például az, hogy ne károsítsa a műanyag részeket, a lakk felületét, illetve a stabilitás a kemény vízzel szemben.

Érdemes felkeresnie a hungarolube.hu webshopot, ha ilyen terméket akar vásárolni. Korrekt áron szerezheti be a szélvédőmosó folyadék nyári és téli változatát egyaránt. Kellemes illatúak ezek a készítmények, ami a szellőzőrendszeren keresztül beáramlik az autó belsejébe. Soha nem szabad útnak indulni a gépkocsival, ha nincs megfelelő minőségű és mennyiségű szélvédőmosó folyadék a tartályban!

Ugyanis bármikor előfordulhat, hogy egy szemből jövő vagy minket megelőző autó a szélvédőre csapja a sáros vizet az útról és pár másodpercig semmit sem látunk emiatt. Viszont, ha van szélvédőmosó folyadék, akkor egyetlen gyors mozdulattal elhárítható a mások által okozott esetleges vészhelyzet.