Geox gyerekcipő

Az olasz márka, a Geox messzemenően ismert cipői minden szülőnek ideális választás, ha gyermekének lábán kényelmes, jól szellőző lábbelit szeretne tudni. A Geox gyerekcipő ugyanis lélegzik!

A márka kutatási vezetője és egyben a cég alapítója, Mario Moretti Polegato számtalanszor hangsúlyozta már, hogy több mérnöki, tervezői, de még egyetemi csoporttal is összedolgoznak annak érdekében, hogy olyan anyagokat és megoldásokat készítsenek, amelyekkel páratlanul jó, kényelmes és remekül szellőző cipők születhetnek.

A gyártósorról lekerülő Geox gyerekcipő tehát nemcsak trendi, hanem abszolút egészséges is! A belső talpon keresztül a Geox gyerekcipő elnyeli az izzadságot és vízpára formájában kiereszti azt.

A lábbeliben elhelyezett, úgynevezett lélegző membrán pórusai nagyobbak, mint a pára és kisebbek, mint a víz molekulái, ezért valósulhat meg, hogy a láb mindig száraz marad, nem engedi vissza a nedvességet. Vége a nyirkos lábak és zoknik korszakának, amivel persze a lábgombát és a kellemetlen lábszagot is örökre elfelejtheti!