Monitorok többféle típusban

Mivel a kínálatunk nemcsak számítógépekre és laptopokra korlátozódik, ezért vásárolhat tőlünk számos kiegészítőt is. Használt monitor eladó különböző méretben és különböző gyártóktól.

Nagyon éles és színpompás kép megjelenítésére képesek. Egy megfelelő képernyő sokkal kényelmesebb számítógépezést tesz lehetővé, mivel nem fárasztja annyira a szemet. Most már egyre jobban kezdenek divatba jönni a 4K megjelenítők és a HDR technológia, de ez csak hab a tortán.

Sokszor egy átlagfelhasználó nem is tudja érzékelni a képminőségbeli különbséget egy 4K kijelző és egy Full HD monitor között. Nálunk pedig számos használt monitor eladó Full HD technológiával, amivel káprázatosan részletesek lesznek a filmek, a játékok és a számítógépre másolt képeket is nagyobb felbontásban tekinthetjük meg.

Amikor egy használt monitor eladó lesz, az nem jelenti, hogy romlott volna a minősége, csupán a drágább technológiával rendelkező típusok kezdenek elterjedni. Kedvező áron, egész nagy kijelzővel rendelkező monitorok rendelhetőek meg a webáruházunkból.