slipon

Idén végre elmondhatjuk, hogy a kényelem és a szépség idejét éljük! A slipon lábbelik tervezésénél végre nemcsak a divatot vették figyelembe, hanem a viselő érzéseit is. Az utóbbi években megszokottá vált, hogy a hölgyeknek szépnek kell lenniük, de azt minden tervező elfelejtette, hogy ők is ugyanannyit gyalogolnak, mint a férfiak.

Sem a magassarkú, sem a talp nélküli topánka nem jó ahhoz, hogy kilométereket menjünk. Ehhez jön hozzá, hogy egyre nagyobb fontossággal bír a természetben eltöltött idő, ahol végre friss levegőhöz jutunk és nem kell a lakásban üljünk. De milyen cipőben tudunk nekivágni a kalandoknak, ha egyszerre érdekel a divat és a kényelem? Nos, pont erre találták ki a slipon belebújós modelljeit. Nem kell többé a fűzővel vagy a csattal szenvedni.

A kismamáknak nem kell a földig hajolniuk vagy segítséget kérniük, mivel egyedül is bele tudnak csusszanni a cipőbe. Felesleges a hagyományos megoldásokkal szenvedni, amikor a slipon révén könnyen megoldhatjuk a hétköznapi viseletet.