rum fajták

Az idrinks.hu webáruház hatalmas választékában szép számmal vannak olyan különleges rum fajták, amelyek spontán vonzzák a vásárlókat vagy talán már régóta keresnek. Ebben bárki segítségére vannak a tanácsadóink, akik szívesen bemutatják a kiválasztott italokat, így bárki könnyedén kipróbálhatja az új ízeket és gyártókat.

A különféle szűrők is segítenek az új rum fajták felfedezésében. Az ügyfelek az íz különböző jellemzői alapján választhatnak és csak azok jelennek meg, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

Ha már kipróbálta valamelyiket, akkor értékelheti azt az íze alapján, megkönnyítve ezzel más rajongóknak az új fajták felfedezését. Így mindenki megtalálhatja a személyes ízlésének megfelelő palackot.

A cefre különböző keverési arányai, az íz finomítására szolgáló különféle adalékok és a sok különböző országban történő gyártás miatt, sokféle ízű és teljesen különböző típusú rum fajták léteznek. Jelenleg több mint 1500 különböző típus létezik. Tudjon meg többet és találja meg az ízlésének megfelelőt!