hajóbérlés

Sajnos észrevehető tendencia, hogy a szerelmek nem sokkal a házasság megkötését követően lanyhulni kezdenek, sokszor akár ki is hunynak. Ahogy mondani szokás, a tüzet folyamatosan táplálni kell, nem szabad hagyni, hogy kialudjon. Hogy jön ehhez a hajóbérlés?

Amennyiben közeledik Önök házassági évfordulója és valami igazán különlegessel szeretné elbűvölni a szerelmét, ünnepelje meg a nagy nap évfordulóját egy igazi vitorlás hajó fedélzetén! Siófokról vagy Balatonfüredről is indulhat a teljesen exkluzív mulatság, ráadásul egy egész vendégsereget is meginvitálhatunk.

Az idillikus környezetet a magyar tenger csodálatos panorámája szavatolja, na meg persze a minden igényt kielégítő felszolgáló csapat. A hajóbérléssel nemcsak a Balaton körüli utazás élményét biztosíthatja, de az ellátásról is a rendezvényszervezői csapat gondoskodik, ha a megrendelő úgy szeretné. Nyűgözze le a házastársát egy életre szóló élménnyel és hajókázzanak el a naplementébe úgy, mint egy igazi, szívmelengető, romantikus filmben!