Pedrollo EASYPRESS 2

Egy otthon esetében nagyon sok olyan megoldandó probléma kerülhet előtérbe, amiket mihamarabb el kell rendezni az eredményesség érdekében. Legyen az a teljes ingatlan vízellátása, amire gyors választ kell találni, vagy éppen az öntözőrendszer kiépítése, a Pedrollo EASYPRESS 2 sok esetben hatásosnak minősül. Ez a szerkezet voltaképpen egy vezérlőegység, amelyik képes kiváltani a házi vízmű összeállásból a hidrofor tartályt. Ennek eredményeképpen sok hely megspórolható és leegyszerűsíthető a szivattyú alkalmazása.

A Pedrollo EASYPRESS 2 egy 230 Volt feszültségen működő, 1,5 BAR típusú nyomásmérő órával van egybeépítve. Voltaképpen egy komplex nyomás- és áramláskapcsoló, ami a funkcióját illeti. Folyamatosan monitorizálja, hogy a vezetékben mekkora az aktuális nyomásarány. Amennyiben az lecsökken a csap megnyitása során, akkor elindul a kitermelés a szivattyún keresztül. A Pedrollo EASYPRESS 2 esetében az áramlásfigyelés még ennél is fontosabb, mert ez a rész képes felülbírálni a másikat, így ha le is csökken a nyomás, de nincs a vezetékben áramlás, akkor a szárazonfutás elleni védelem érdekében, a készülék lekapcsolja a pompát.

Ez a speciális működési mód jelentősen kitolja a szerkezetek élettartamát. A szivattyuk.hu oldalon további hasznos információk találhatóak ebben a témában, valamint maga a kapcsoló is megrendelhető kedvező áron. Könnyedén üzembe állítható és az alkalmazási területe nagyon széles. A háztartások vízellátására alkalmazott pompák kulcsfontosságú kiegészítőjévé vallhat, valamint kisebb ipari és mezőgazdásági létesítmények esetében ugyanúgy felhasználható.

A szivattyuk.hu felületen minden szükséges eszköz megtalálható, amire csak igény van egy öntözőrendszer vagy éppen házi vízmű kialakításához. Amennyiben biztosított a megfelelő folyadék kinyerő forrás, ami sokféle lehet, a természetes befogadóktól egészen a mesterséges gyűjtőrendszerekig, akkor a szivattyuk.hu termékeivel és a szakembereinek segítségeivel gyerekjáték lesz a hatékony kitermelés. A prémiumkategóriás eszközök hosszú élettartammal és kiemelkedő minőséggel várják a vásárlókat.