Rafting a Salza-n

Szlovénia és Ausztria tájai várnak minden kalandvágyó, adrenalin-függőt egy kis extrém vadvízi evezésre. A rafting túra szállással együtt értendő, ami nem akármilyen helyen található, hiszen 1400 méter magasan fekszik a Fun Rafting bázisa az Alpokban.

Tökéletesen kipihenhetjük a fárasztó túrát a csodálatos kilátás mellett. 2, illetve 3-4 ágyas szobák között válogathatunk, amelyekben összesen 30 főnek van hely. A kirándulás lényege, vagyis maga a rafting túra reggel 8:30-kor veszi kezdetét.

Először a balesetvédelmi oktatáson fogunk részt venni, majd a felszerelés kiosztása után kezdetét veszi az, amire már mindenki várt. Igazán megéri ez a hétvégi kiruccanás, hiszen a rafting túra szállással együtt is kifejezetten alacsony áron elérhető.

Hogyha megoldható, akkor hétköznap is indulhatunk raftingolni. Áprilistól kezdődően egészen októberig, bármikor részt vehetünk ezen a kalandos programon, amit a csoport mindenegyes tagja évezni fog. A raftingon kívül, fakultatív programok és közös bográcsozás várja a résztvevőket.