Panasonic KX-DT521X

Milyennek kell lennie egy digitális telefonközponthoz csatlakozó telefonrendszernek? Erre a kérdésre jó megoldást kínál a Panasonic KX-DT521X telefonkészülék. Képzeljük el, hogy az irodában az íróasztalon mennyire jól mutat egy elegáns telefon, fekete színben, ergonomikus tervezéssel!

Ezen felül természetesen fontos a megfelelő működés, a szolgáltatások, de a használhatóság is. A Panasonic KX-DT521X digitális rendszertelefon sok tekintetben kielégítő megoldás cégeknek, irodáknak. Az LCD kijelzőn látható a hívó fél száma vagy az adott belső céges szám, így könnyen azonosítható, hogy éppen ki hív. Adott 8 programozható gomb, amihez hozzárendelhetünk telefonszámokat, így lehetséges a gyorshívás, alfanumerikus kijelző, alkalmas fejbeszélős port kapcsolatra, de ugyanakkor ki is lehet hangosítani.

Ha felkeltette az érdeklődését egy ilyen digitális rendszertelefon, webáruházunkban megtalálja, többek közt a Panasonic KX-DT521X modell is jelen van. Bátran forduljon hozzánk és rendeljen tőlünk, majd élvezze az előnyeit, mivel hasznos felszerelésről van szó!