ovis ágynemű

Habár a délutáni alvás a gyermekek többségének kész tortúra, megfelelő eszközökkel könnyebben megbarátkoztathatjuk vele a lurkókat. Nagyszerű ötlet egy a gyermek által kedvelt állatos, mesés ovis ágynemű használata. Ha kedveli a garnitúrán lévő mesehőst vagy állatokat, talán szívesebben bújik be az ágyba.

A kínálat bőséges, mindenféle mintával, színben, mesefigurákban gazdag, de legyünk óvatosak! Mindenképp pamutból készült terméket válasszunk, hogy a kicsi álma jó minőségű textilek között történjen, az legyen megnyugtató és irritációtól mentes! A 100% pamut huzatok gondoskodnak arról, hogy a melegben elvezessék a felesleges hőt, de a hideg téli napokon biztosítják a védelmet a felfázástól.

Rossz minőségű termékek használata bőrirritációt és nyugtalanságot okozhat, a várt kipihentség helyett, nyűgösséget eredményezve. Varázsolja kalanddá a délutáni alvást gyermekének a színes, vidám, pamut ovis ágyneművel! Válasszák ki együtt a szettet a csemetéjével, hogy biztos legyen a siker! Délutáni pihentető alvásra fel!