Kedves ajándékok húsvétra

A legenda szerint, az első karácsonyi ajándékozás Szent Miklós püspök, a jelenleg Mikulásként ismert személy nevéhez köthető. Ma már talán nincs is olyan család, ahol karácsonykor ne ajándékoznák meg egymást az emberek. Azonban az ajándékozás most már kilépett a karácsony keretei közül, így például különféle játékok húsvétra is készülnek.

Természetesen a csemeték hihetetlenül tudnak örülni ennek az új szokásnak, mivel az év során nemcsak két alkalom (a karácsony és a szülinapjuk) van, amikor ajándékot kapnak, hanem még egy ünnep, amibe kissé több öröm és meglepetés szorulhat. Kétségtelen, hogy mivel a téma adott, ezért a játékok húsvétra is ezt a témakört járják körül. Például igazán közkedvelt a kicsik körében a plüss bárányka, nyuszika vagy tojás, de még a csibe vagy a kacsa is.

Kétség nem fér hozzá, hogy ezek tipikus játékok húsvétra, amelyek mellett bármilyen más ajándékkal meg lehet még lepni őket. Lopjon egy csipetnyivel több örömöt a csöppségek életébe a közelgő ünnepen is, meglepve őket valamilyen figyelmességgel, amitől kellemesebbé válhat a húsvét!