Önismereti csoport Budapesten

A párkapcsolatokra, házasságokra vonatkozóan szokták mondani, hogy egy élet sem elég ahhoz, hogy igazán megismerjük egymást. Ez azonban nemcsak a másik emberre vonatkozik, hanem gyakran saját magunkra is, hiszen sokszor önnön magunknak is meglepetéseket okozunk reakcióinkkal, tetteinkkel.

Éppen ezért lehet hasznos az az önismereti csoport Budapest városában, amely abban hivatott segíteni, hogy a résztvevők a közös beszélgetés, elcsendesedés, éneklés segítségével saját magukat jobban megismerhessék, megérthessék. Az alkalmak nyitottak mindenkinek, kötetlenek olyan értelemben, hogy nincsenek előre meghatározott témák, a beszélgetések fonalát az irányítja, hogy milyen kérdések merülnek fel, kit milyen területek foglalkoztatnak, érintenek meg.

Az alkalmak vezetője szakmai és tapasztalati szinten is nagy tudással rendelkezik. Aki részt szeretne venni egy ilyen önismereti csoport Budapest városában megtartott találkozóin, a keresztesattila.hu weboldalon megtalálhat minden szükséges információt a jelentkezéshez.