Tintapatron
Tintapatron

Rendkívül kellemetlen dolog, amikor a legfontosabb dokumentum nyomtatása közben fogy ki a festék az eszközből. Ilyenkor nem ártana, ha volna tartalék tintapatron, vagy pedig rövid időn belül meg lehetne vásárolni azt.

Ez utóbbi elvárásnak tökéletesen eleget tesz a Tintasziget webáruház, ahol tintasugaras és lézernyomtatókhoz egyaránt meg lehet venni a festékezőt. Az internetes áruházban több száz tintapatron képviselteti magát, mégpedig igen neves gyártóktól.

A többféle irodai kelléket forgalmazó bolt, a kínálatában egyebek mellett olyan festékpatronokat vonultat fel, mint a Canon, Hewlett-Packard, Epson, Lexmark, Xerox, Brother vagy a Philips.

Az adott termék kiválasztásakor részletes paraméterek jelennek meg a kijelzőn, valamint olyan nem elhanyagolható információk, mint az áru raktáron való elérhetősége vagy az esetleges rendelés esetén várható kiszállítás időpontja. A vásárló nyomtatójának megfelelő tintapatron megvételéhez csupán néhány kattintásra van szükség és már 24 órán belül a megadott címre érkezik az árucikk.