Gyémánt fazékkorong

Egy kőműves, gázszerelő, vízszerelő vagy akár villanyszerelő nem indulhat úgy munkába, hogy nem rendelkezik egy fúróval és az ahhoz tartozó fúrókészlettel, hiszen sohasem tudhatja, hogy mikor kell lyukat fúrjon a betonba, téglába vagy fémbe. Ezért is lapul ott minden szaki szerszámos ládájában a gyémántfúró készlet. Sokan annyira komolyan veszik ezt, hogy eleve olyan gyémántfúró készlet van a birtokukban, ami egy szerszámos ládát is magába foglal, és abban van benne a temérdek tartozék. Tény és való, hogy ez egy remek ötlet, hiszen mindig felkészültnek kell lenni.

Miért is annyira fontos a gyémántfúró készlet? Ezekkel a fúrókkal garantáltak a pontos, tiszta vágásszélű furatok, még a legkeményebb csempében is. A Bosch gyémántfúró készlet egy jó termék, hiszen ez hosszú élettartamú kellékekkel rendelkezik, amelyek kiváló színvonalúak. Ezeknél a központosító segédeszköz biztosítja a furatok pontos helyzetét, továbbá az öntapadó központosító lehetővé teszi a csempe sérülésmentes megmunkálását.

A szett tökéletesen beválik a kemény csempéknél, ahol ugye az optimális eredményhez nem csupán a megfelelő tartozékok kellenek. Ekkor nagyon fontos a helyes kezelés is. Ha már a gyémánt tartozékokról van szó, említést érdemel még egy lényeges kellék. Ez nem más, mint a gyémánt fazékkorong. A Bosch egyik felkapott ilyen terméke a Best For Abrasive gyémánt fazékkorong. Ahogy a neve mutatja, ez abrazív anyagok nagy anyaglehordással járó megmunkálásához kell. A gyémánt fazékkorong egy modern technikának köszönhetően született meg, aminek eredményei a két sorban elhelyezett szegmensek, amik roppan tartósak.

A korong kisebb mélyítéssel csiszol, mint az egysoros fazékkorongok. Továbbá a szegmensek kivételesen robusztus, kiváló gyémántmátrixát úgy optimalizálták, hogy kis kopás mellett távolítsa el a fölösleget. A gyémánt fazékkorong nem okoz csalódást, amikor abrazív matériák megmunkálása a cél, legyen az mészvakolat, cement simítóvakolat, homokkő vagy erősen abrazív beton. A kiegészítő megvásárolható az onlineszerszam.hu webboltban, ahol megannyi egyéb produktum is szemügyre vehető. Ez a szakemberek megbízható internetes áruháza.