próbasmink

A legtöbb esküvő tervező egyetért abban, hogy a felkészültség létfontosságú, amikor a nagy napon viselt makeup-ról van szó. Az igazán profi mestereket sokszor hónapokkal, néha pedig egy évvel előre is lefoglalják. A próbasmink segít megbizonyosodni arról, hogy a választott szakember valóban megérti-e a feladata fontosságát és tényleg profi.

Tehát, amikor végre biztossá válik a makeup elkészítésével megbízott személy kiléte, hasznos dolog egy próbasminket beütemezni az esküvő napjához közeledve, mivel mindenki szeretne biztos lenni a végső megjelenésében. Az esküvő napján a legtöbb ara szeretne úgy kinézni, mint amilyen valójában.

Ezért jó ötlet megmutatni egy olyan képet magunkról a sminkesnek, aminek a készítésekor úgy gondoljuk, hogy jól néztünk ki és jól éreztük magunkat. Vegyük azt is figyelembe, hogy az esküvői Instagram fotók böngészése hamis reményekhez vezethet, mert az oda feltöltött képek nagy része erősen retusált. Végül a próbasmink révén meggyőződhetünk arról, hogy jól érezzük-e magunkat a sminkessel való együttműködés során.