naperőmű

A fotovoltaikus rendszerek garantált energiaellátást biztosítanak, függetlenül az elektromos hálózattól és jelentősen csökkentik a villanyáram kifizetésére fordított költségeket. A cégünk kész naperőmű megoldásokat kínál az ügyfeleknek, amelyek hatékonysága nem kétséges. A teljes készlet tartalmazza a sikeres működéshez szükséges alkotóelemeket.

Közéjük tartoznak az akkumulátorok, a napelemek, a vezérlő, az inverter és a fogyóeszközök. Még a legegyszerűbb otthoni naperőmű teljesítménye is elegendő a háztartások igényeinek kielégítéséhez, a hűtőszekrény, a TV, a vízszivattyú, a LED-es világítás működésének biztosításához.

Ha a későbbiekben nagyobb kapacitásra lesz szüksége, akkor mindig bővítheti a rendszert további napelemek telepítésével vagy erősebb állomás megvásárlásával. A vállalkozásunk szakemberei segítenek Önnek kiválasztani az autonóm naperőmű optimális modelljét, figyelembe véve a létesítmény igényeit és a rendszer működési feltételeit, helyesen telepítik azt és szükség esetén módosítják a készletet.