HDMI aljzat

Aki már megpróbálta ezt kivitelezni, az bizonyára tudja, hogy egy HDMI vezeték falban történő vezetése egy elég komplex dolog, hiszen a csatlakozó nem mindig fér át a falban futó csövön. Szerencsére van megoldás, méghozzá a HDMI aljzat eszköznek hála.

Persze abban az esetben, ha elég vastag a falban található cső, akkor nyugodtan lehet dönteni a mini és micro HDMI kábel vagy HDMI adapter kombináció mellett. Miért? Mert a mini HDMI csatlakozó kisebb az átlagos HDMI csatlakozónál, így elférhet egy vastag csőben.

Ha ez nem egy reális terv, mert valamilyen oknál fogva nem megoldható az egész, akkor még meg lehet próbálni a lapos HDMI kábel használatát is, ami elfér a parketta szegőléce mögött. Ezt a falon viszonylag korrekt módon, takarósín mögé lehet rejteni.

Ha ez sem jó ötlet, akkor sem kell elkeseredni, hiszen a HDMI aljzat segíthet. Hol vásárolható meg az a termék, amelyik nem okoz csalódást? Rengeteg egyedi termékkel várja a klienseket a KáCsa Audio online áruház, ahol az árak alacsonyak és a minőség mindenképp megfelelő.

Az itt megvásárolt HDMI aljzat terméket nagyon hamar kiszállítják a szakemberek. Emellett számtalan típusú jack csatlakozó is megrendelhető itt. Azonban jogosan merülhet fel a kérdés, főleg a mobiltelefonok esetében, hogy erre szükség lesz még a közeljövőben?

Ugye az Apple legújabb modelljeinél már nem kell a jack csatlakozó, hiszen Bluetooth segítségével történik sok minden. Sokak szerint azonban nem kell még búcsút inteni a jack csatlakozó eszköznek, hiszen a Bluetooth-os megoldás megannyi hátránnyal is járhat.

Mire kell itt gondolni? Nos, az egyik negatívum, hogy a mobil, a táblagép, az okos óra és a többi kütyü mellett, a fülhallgató is egy olyan eszköz lehet, amit sűrűn kell tölteni. Ha pedig ez akkor merül le, amikor nagy szükség van rá, akkor az bizony baj.

Aki használhatja a jack csatlakozó eszközt a töltésre, az nyilván emiatt egy cseppet sem aggódik. Sokan azt sem szeretik a Bluetooth-os technikában, hogy egyszerűen nem lehet a mobil vagy táblagép töltése közben zenét hallgatni vagy bármi mást csinálni, amihez hang is kell.