Minőségi ruhacimke gyártás Magyarországon
Minőségi ruhacimke gyártás Magyarországon

A címke az egyik legfontosabb részlete a ruháknak, természetesen a hangsúly magán a terméken van, de ez a részlet jelentheti azt, hogy a vásárló, fogyasztó felfigyel az adott termékre, cégre, és legközelebb újra ugyanott vásárol majd. A ruhacimke gyártás professzionális módon történik a Szakatex berkeiben, hiszen a szakemberek már hosszú évek tapasztalataival rendelkeznek ezen a területen is. A ruhacimke gyártás több módon, módszerrel is történhet, így mindenkinek lehetősége van kiválasztani a leginkább megfelelőt. Csak el kell küldeni a Szakatex szakembereinek azt a grafikát, amelyet a címkén szeretnénk viszontlátni, ezután pedig 24 órán belül ajánlatot küld majd a cég.

 

Természetesen az ár függ attól is például, hogy milyen anyaggal történik a ruhacimke gyártás. Aki megrendeli a kívánt mennyiséget, és minden részletben megegyezik a céggel, már 7 munkanapon belül megkaphatja a kívánt mennyiséget, bármilyen nagy is legyen ez. Van egy minimális darabszám, amely megrendelhető a Szakatextől, ez változik a ruhacimke gyártási anyagától függően. A szőtt címkék esetében ez a minimális darabszám 1 000 darab, ugyanez a szám a bőrcímkéknél 5 000, míg a kartoncímkéknél 10 000 darab. A szakatex.com webáruházban példákat, referenciákat is láthatunk, az anyag tulajdonságait mindenki ismeri többé-kevésbé, az oldalon esztétikai szempontból is megfigyelhetjük a szőtt, bőr, szatén, valamint papírkarton címkéket, így a választás egyszerűbbé válik.

 

A ruhacimke gyártás könnyebben elérhető, mint valaha ilyen módon, megéri kihasználni a lehetőségeket. Az egyedi ruhacimke gyártás garancia a cég egyedi stílusára, amelynek anyagi szempontból is megmutatkozhatnak az előnyei. Egy ruhán sűrűn megnézik a címkéket, amennyiben az adott termék bevált, akkor a címke alapján a vásárló újra visszatér az eladóhoz újakat vásárolni. A cimke gyártás első és egyik legfontosabb lépése az árajánlat kérés, hiszen a Szakatex szakemberei csak ezt követően tudnak pontos adatokat, részleteket mondani a munkával vagy épp az árakkal kapcsolatban.