Munkáskesztyű
Munkáskesztyű

Amikor olyan munkahelyen dolgozunk, ahol különféle veszélyeknek vagyunk kitéve, nagyon fontos a megfelelő munkaruházat használata. Amennyiben végtagjainkról, jelen esetben a kézfejről van szó, akkor egy jó munkáskesztyű jelentheti számunkra a biztonságot.

Természetesen, a munkáskesztyű milyensége mindig attól függ, mi ellen kell védelmet nyújtson, tehát lényegében attól, hogy milyenfajta munkavégzést folytatunk. A Mibendolgozzak nevű cégnél minden szükséges munkahelyi ruházatot megtalálhatunk, ami a testünk épségét szolgálja.

Ily módon a munkáskesztyűből is van elegendő választék. Van olyan védőkesztyű, amely véd a hőtől, a savtól, az ütődéstől, szúrástól vagy különféle vegyszerektől. A könnyebb tájékozódás érdekében a Mibendolgozzak honlapján kategorizálva vannak a kézvédelemre gyártott kesztyűk, mégpedig kötött, mártott, bőr és speciális csoportok szerint.

Egy minőségi munkáskesztyű elengedhetetlenül fontos lehet, amennyiben olyan állásunk van, ahol a ránk háruló fizikai hatások a kézfejünket vagy az alkarunkat veszélyeztetik.