mosódió

Természetesen senki sem gondolja azt, hogy mindig úgy történt a mosás, hogy a ruhákhoz csaptak pár mosókapszulát vagy mosóport. A mosódió rendkívül régóta használatos növény a ruhák természetes tisztítására. Mivel sajnos egyre több az allergiás, de ugyanakkor szerencsére a környezettudatos fogyasztó is, ez a növény számos magyar háztartásban is vegyszerek nélkül tisztítja a ruhákat.

A mosásra alkalmas dió használata roppant egyszerű, hiszen mindössze egy textiltasakban a ruhák közé kell helyezni. Egy adag mosódió ráadásul 2-4 alkalommal használható fel, tehát rendkívül takarékos. A legnagyobb előnye azonban abban rejlik, hogy a legtöbb, forgalomban lévő mosószerrel ellentétben, az egészségre semmilyen káros hatással nincs és rendeltetésszerűen használva nagyon szépen tisztít.

Az egészség és öko szempontok szerint tehát verhetetlen, hiszen a mosódió termése megújuló, fenntartható és gazdaságosan szállítható, valamint változatosak a felhasználási területei. Az anyabioboltja.hu webshopban nagyon jó árban megtalálod.