Hattyú csillagkép kulcsa

Hallott már a gyeniszovai emberekről? A maradványaikat Dél-Szibériában, az Altaj-hegységben találták meg. Korábban az emberiség nem is tudott a létezésükről, pedig igen fontos szerepet játszottak a fejlődésben.

A Hattyú csillagkép kulcsa erről a témáról szól. Megtudhatjuk belőle, hogy miként néztek ki a fent említett gyeniszovai emberek. Mint kiderült, valószínűleg hatalmas és erős termetűek voltak. Sámánokként éltek egészen addig, amíg az Új Nép meg nem érkezett.

A Hattyú csillagkép kulcsa könyvben szó esik erről a furcsa találkozásról is. Kezdetben az Új Nép megijedt attól a varázserőtől, amit szerintük a gyeniszovaiak birtokoltak. Inkább megfutamodtak, bár sejthető volt, hogy előbb-utóbb nagyobb sereggel fognak visszatérni.

A Hattyú csillagkép kulcsa ezeket az eseményeket elemzi, tehát érdemes elolvasni, ha valakit érdekelnek a történelem misztikusabb részletei. A könyv az internetről vásárolható meg. A részletesebb ismertető itt olvasható el. Most kedvezményes áron lehetséges az előrendelés.