Rila Hostel
Rila Hostel

A világban való utazgatás bizony nem olcsó, ezért a legtöbb turista arra törekszik, hogy minimalizálja a költségeit. Ebben sokat segíthet a http://rila.insta-hostel.com/ weboldalon fellelhető Rila Hostel, hiszen egyáltalán nem drága itt egy éjszaka. Az értékelések szerint, a biztonság is viszonylag jó, ezért érdemes lehet ezt a budapesti hostelt választani.

A http://rila.insta-hostel.com/ honlapon megadott információk alapján, a létesítmény a Nagyvárad tér közelében van, tehát innen metróval könnyen be lehet jutni a belvárosba.

Azt azonban meg kell említenünk, hogy a Rila Hostel elsősorban azoknak lesz jó választás, akiknek elég, ha a szállásuk csak alapfelszereltséggel rendelkezik. A hölgyek egyébként alhatnak külön női szobában is, ezért szívesen választják a Rila Hostelt szálláshelyül.

A http://rila.insta-hostel.com/ oldal tanúsága szerint, a személyzet természetesen beszél angolul is, ezért a dolgozók szívesen segítenek, ha éppen valamilyen gond merül fel. A tisztasággal azonban lehetnek gondok, ezért ezt figyelembe kell venni a foglaláskor!